Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan viseld....

2014.09.07

Piros:
Az egyik legnőiesebb és idén egyúttal legdivatosabb szín a piros, amit nem csupán egy-egy ruhadarabon, hanem komplett szetteken is viselhetsz.
A szolidabb árnyalatokat kedvelők a sötétebb, bordós színek közül ugyancsak válogathatnak, míg a merészebbek, vagy a különlegesebb alkalomra készülők voksolhatnak az egészen élénkpiros darabok mellett.
Ha ki akarsz tűnni a tömegből, egy borongós őszi napon kapj fel egy bordó vagy piros ruhát, majd válassz hozzá egy magas talpú, különleges bokacsizmát.
Ruha: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: CCC, 10 900 Ft  
Táska: Deichmann, 5 990 Ft 
Nyaklánc: Accessorize, 6 000 Ft
Gyűrűk (6 db): Accessorize, 3 000 Ft
Khaki:
A khaki a maszkulin stílus egyik alapszíne, így érdemes vagy a kicsit férfiasabb, sportosabb darabokkal társítanod, vagy teljes fordulatot véve a legnőiesebb ruháiddal viselned.
Vegyél fel egy sztreccs farmernadrágot, kevésbé élénk, feltűnő színben, majd egy hozzá passzoló, ejtett szabású felsőt. A szetthez társíts egy khaki színű, sportos, mégis kicsit karcsúsított, s ezáltal nőies kabátot, majd egy lapos talpú bokacsizmát.
Kabát: Esprit, 18 000 Ft 
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 
Bakancs: Deichmann, 12 900 Ft
Fülbevalók (10 db): Accessorize, 3 000 Ft
Pastell:
A pasztell nyáron is divatos volt, és ősszel is divatos lesz, csupán kicsit szolidabb, kevésbé feltűnő árnyalatokban. Ennek megfelelően a nyáron vásárolt blúzodat egész nyugodtan felkaphatod, csupán ősziesíteni kell a szettedet.
 
A hosszított pasztell blúzhoz válassz egy árnyalatban passzoló leggings-et, amihez vegyél fel egy csizmát. 
 
Érdemes olyat vásárolnod, ami illik a nadrágod színéhez, ugyanis ha nem különül el élesen a csizma és a nadrág, akkor azáltal hosszabbnak mutathatod a lábaidat
 
Nadrág: H&M, 5 990 Ft 
Blúz: Esprit, 3 900 Ft 
Csizma: Deichmann, 8 490 Ft
Bőrkabát: Esprit, 60 000 Ft 
Nyaklánc: Accessorize, 10 500 Ft

Szürke:
Ha egy mintát kellene kiemelnünk a szezonban, akkor az a csíkos lenne, ez ugyanis főként a felsők világába, de abszolút bekerült a divatba. Jellemző módon a kicsit kövérítő, vízszintes irányban futó csíkok hódítanak, így érdemes olyan darabokon viselni őket, amik eleve túlzással bírnak.

Vegyél fel egy háromnegyedes, vagy hosszú ujjú, ejtett fazonú, oversize blúzt. A szetthez feszes farmernadrág, és stílusodtól függően egy csinos magas sarkú, vagy egy ősziesített sportcipő illik a legjobban.

Felső: H&M, 3 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 9 000 Ft 
Cipő: Deichmann, 3 990 Ft
Sál: s.Oliver, 6 000 Ft

Elő a mintákkal:

A csíkos mellett más minták is megmaradtak nekünk az őszre, márpedig ezeket ildomos beiktatni ilyentájt is a ruhatárunkba, hiszen segítségükkel elkerülhetjük az unalmas összehatást
 
Ősszel válogathatunk a visszafogottabb, ám nem kevésbé feltűnő virág-és állatminták közül, de a feliratok, a népi motívumok is divatosnak tekinthetők.
 
Vegyél fel egy állatmintás leggings-et, hozzá egy színben passzoló, visszafogottabb felsőrészt, majd a szettet bolondítsd meg egy feltűrhető ujjú kardigánnal és magas sarkú cipővel.
 
Legging: H&M, 5 990 Ft 
Felső: Esprit, 10 800 Ft 
Cipő: CCC, 7 190 Ft 
Kardigán: Orsay, 7 500 Ft 
Nyaklánc: Accessorize, 2 400 Ft

Köszi hogy megnézted!!! :)

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 29775
30 nap: 563
24 óra: 1